Παραδείγματα έγκυρων καταχωρήσεων στην μηχανή αναζήτησης:

το μοντέλο του φορητού σας υπολογιστήΤι θα έπρεπε να γράψετε

Lenovo Thinkpad EDGE E120E120

Acer aspire 57385738

Sony Vaio SVE1111M1ESVE11

Samsung NP350E5C-A05PLNP350E5C

Dell Inspiron 17R17R

Toshiba Satellite L850-B206L850

Asus EEE PC 1001HA1001HA

DELL MINI 10181018

Fujitsu-Siemens Amilo A1451A1451

Packard Bell iPower GX-MGX-M

Acer Aspire ONE ZG5ZG5

Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Όροι και Προϋποθέσεις

I. Γενικές Διατάξεις:

1. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της συμφωνίας πώλησης των προϊόντων που προσφέρονται από την εταιρεία:

Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof
Gogolińska 4E
47-100 Strzelce Opolskie
NIP: PL9910265125
REGON: 161439805

Υποκατάστημα:

J. Sobieskiego 3
46-061 Źlinice

τραπεζικός λογαριασμός: (ING Bank Śląski S.A.): 09 1050 1504 1000 0091 3085 8716

Αρχή που πραγματοποίησε την εγγραφή της επιχείρησης: Δήμαρχος στο Prószków

Εγγραφή στο Κεντρικό Μητρώο και Τμήμα Πληροφοριών Επιχειρήσεων.

2. Οι πωλήσεις διενεργούνται με τη χρήση του Διαδικτύου μεταξύ του προσώπου που υποβάλλει την παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα klawiszedolaptopa.pl ή και στα σχετικά καταστήματα, εφεξής Πελάτης, και του πωλητή εφεξής Κατάστημα.
3. Κάθε Πελάτης που εκτελεί μια αγορά προϊόντων που προσφέρονται από την εταιρεία klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof, είναι υποχρεωμένος να έχει μια γνωριμία με τους όρους και προϋποθέσεις.


II. Αποδοχή και εκτέλεση παραγγελιών:

4. Το Κατάστημα πραγματοποιεί πώληση αγαθών μέσω Διαδικτύου. Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα του Καταστήματος δημοσιεύονται σε κάθε ιστότοπό του. Τα oλα προϊόντα προέρχονται από την δευτερογενή αγορά. touchespourclaviers.fr , klawiszdolaptopa.pl , klawiszedolaptopa.pl , laptoptaste.de , laptopkey-europe.eu , laptopkeys-europe.eu , singlelaptopkeys.com , laptopkey.eu , tastiperletastiere.it , teclasparateclado.es , www.klavishydlaklaviatury.ru , www.toetsenbordtoetsen.nl , www.pliktra.gr , www.klavyeyetus.web.tr , www.klavesydoklavesnic.cz , www.tangenter.se , www.tastepentrutastatura.ro , www.teclasparateclado.pt .
5. Οι παραγγελίες από τους Πελάτες γίνονται αποδεκτές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για να υποβληθεί μια παραγγελία δεν χρειάζεται να ανοίξετε λογαριασμό ούτε και να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Ο Πελάτης μετά την υποβολή της παραγγελίας λαμβάνει ένα μήνυμα e-mail και ενημερώνεται ότι η παραγγελία έχει επιβεβαιωθεί από το Κατάστημα.
6. Ο Πελάτης, υποβάλλοντας μια παραγγελία, συνάπτει μια συμφωνία πώλησης των παραγγελθέντων προϊόντων με το Κατάστημα.
7. Ο Πελάτης κατά την παραγγελία :
α) επιλέγει τα προϊόντα που θα παραγγείλει
β) προσδιορίζει τον τρόπο αποστολής και την διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλεί το αγαθό
γ) επιλέγει τον τρόπο πληρωμής
8. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιων αγαθών που συμπεριλαμβάνονται στην παραγγελία, ακολουθεί η ενημέρωση του Πελάτη σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας και έτσι λαμβάνει απόφαση σχετικά με τον τρόπο εκτέλεσής της (μερική εκτέλεση ή ακύρωση ολόκληρης της παραγγελίας).
9. Σε περίπτωση που κάποιο αγαθό δεν είναι διαθέσιμο (έχει εξαντληθεί) και δεν υπάρχει δυνατότητα εκτέλεσης της παραγγελίας του Πελάτη, το Κατάστημα θα επιστρέψει στον Πελάτη το χρηματικό ποσό του αγαθού μαζί με τα έξοδα αποστολής, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ακύρωσης της παραγγελίας, στο τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί ή στον λογαριασμό PayPal, εκτός και αν ο Πελάτης συμφώνησε ρητά σε διαφορετική λύση - σε κάθε περίπτωση ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα χρηματικό ποσό για μια τέτοια επιστροφή.


III. Αλλαγές στις παραγγελίες:

10. Ο Πελάτης μπορεί να εκτελέσει αλλαγές στην παραγγελία του μέχρι την ολοκλήρωσή της (δηλαδή έως ότου υποβληθεί στο κατάστημα). Μπορεί επίσης να ακυρώσει την παραγγελία στο σύνολό της, μέχρι την στιγμή υποβολή της.


IV. Τιμές αγαθών και αποστολές:

11. Όλες οι τιμές των προϊόντων που αναρτώνται στον διαδικτυακό ιστότοπο του Καταστήματος, αποτελούν μικτές τιμές με ΦΠΑ ενώ ορίζονται σε πολωνικά ζλότι ή ευρώ και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.
12. Η τιμή που ορίζεται για κάθε προϊόν, είναι δεσμευτική κατά την στιγμή εκτέλεσης παραγγελίας από τον Πελάτη. Κατά την αγορά μεγαλύτερου αριθμού πλήκτρων, η τιμή του ενός τεμαχίου μειώνεται σύμφωνα με τον πίνακα στον σελιδοδείκτη "τιμές" (http://www.pliktra.gr/times)
13. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από τον Πελάτη, ενώ παραμένουν αμετάβλητα ανεξάρτητα από τον αριθμό και το μέγεθος των παραγγελθέντων αντικειμένων. Μπορείτε να τα δείτε στον σελιδοδείκτη „αποστολές” (http://www.pliktra.gr/apostoli)
14. Σε περίπτωση αγοράς μέσω του ιστότοπου ή με αγορές άνω των 50 πολωνικών ζλότι, οι αποστολές με δέμα συστημένο Express σε περιοχές της Πολωνίας είναι δωρεάν, για αυτό το λόγο κατά την επιλογή του τρόπου αποστολής θα πρέπει να επιλέξετε την σωστή επιλογή.


V. Χρόνος παράδοσης παραγγελίας:

15. Κάθε προϊόν αποστέλλεται το αργότερο την επόμενη μέρα από την πίστωση του χρηματικού ποσού. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται και καταβάλλονται μέχρι τις 14:30, αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που υποβάλλονται Σάββατα και Κυριακές, αποστέλλονται την Δευτέρα.
16. Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω των Πολωνικών Ταχυδρομείων, της υπηρεσίας InPost και της εταιρείας courier K-EX στην διεύθυνση που ορίζεται από τον Πελάτη.
17. Τρόπος και χρόνος παράδοσης που δηλώνεται από τους μεταφορείς για την Πολωνία: 
α) Πολωνικά Ταχυδρομεία: - αποστολή express – Ημ.+1
β) εταιρεία courier DPD – Ημ+1
γ) Inpost – Ημ+5
Τρόπος και χρόνος παράδοσης που δηλώνεται από τον μεταφορέα για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
α) Πολωνικά Ταχυδρομεία:
- αποστολή συστημένη express (με αριθμό αποστολής) – Ημ.+5
- αποστολή απλή express (χωρίς αριθμό αποστολής) – Ημ.+5
Τρόπος και χρόνος παράδοσης που δηλώνεται από τον μεταφορέα για τις υπόλοιπες χώρες:
α) Πολωνικά Ταχυδρομεία:
- αποστολή συστημένη express (με αριθμό αποστολής) – 1-3 εβδομάδες.
- αποστολή απλή express (με αριθμό αποστολής) – 1-3 εβδομάδες.


VI. Τρόποι πληρωμής:

18. Ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει μία από τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής για τα προϊόντα που παραγγέλνονται με παράδοση εντός Πολωνίας:
α) πληρωμή με αντικαταβολή με μετρητά σε περίπτωση παράδοσης της παραγγελίας μέσω Πολωνικών Ταχυδρομείων ή K-EX. Η έναρξη εκτέλεσης μιας παραγγελίας ξεκινά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής της παραγγελίας από τον Πελάτη. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στην Πολωνία.
τραπεζικό έμβασμα ή PayPal. Με αυτές τις μεθόδους πληρωμής η εκτέλεση της παραγγελίας ξεκινά μετά την παραλαβή από το Κατάστημα, επιβεβαίωσης ορθής εκτέλεσης από τον φορέα πληρωμών ή την χρέωση του αντιτίμου στον λογαριασμό.

18.1. Ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει μία από τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής για τα προϊόντα που παραγγέλνονται με παράδοση εκτός Πολωνίας: α) τραπεζικό έμβασμα ή PayPal.


VII. Παράπονα:

19. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υποβάλλει παράπονο/καταγγελία στα πλαίσια της εγγύησης, εάν το καταναλωτικό αγαθό είναι πραγματικά ελαττωματικό.
Πραγματικό ελάττωμα ορίζεται ως η απόκλιση του προϊόντος με την συμφωνία. Αυτό ισχύει ιδίως όταν το αντικείμενο:
    - δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία ένα τέτοιο προϊόν θα έπρεπε να έχει
    - δεν έχει τα χαρακτηριστικά με τα οποία έχει διαβεβαιωθεί ο Πελάτης από το Κατάστημα ή μέσω διαφήμισης
    - δεν ανταποκρίνεται στο σκοπό, για τον οποίο ο Πελάτης έχει ενημερώσει το Κατάστημα κατά την σύναψη της συμφωνίας εάν το Κατάστημα δεν δήλωσε καμία επιφύλαξη ως προς τον σκοπό αυτό.
20. Σε περίπτωση εμφάνισης ελαττώματος, ο Πελάτης μπορεί να υποβάλλει παράπονο/καταγγελία στο Κατάστημα βάσει εγγύησης και να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις ακόλουθες δράσεις:
    - την αντικατάσταση του αγαθού σε ένα καινούργιο,
    - την επισκευή του αγαθού,
    - την μείωση της τιμής του αγαθού,
    - την υπαναχώρηση από τη συμφωνία
Η επιλογή διεκδίκησης ε&x21. Το Κατάστημα έχει την ευθύνη έναντι του πελάτη για το πωληθέν αγαθό, εάν το ελάττωμα παρουσιαστεί εντός 2 ετών από την στιγμή πώλησής του.
Το διάστημα αυτό δεν μπορεί να μειωθεί, με εξαίρεση των μεταχειρισμένων αγαθών, για τα οποία το Κατάστημα περιορίζει την περίοδο ευθύνης στον ένα χρόνο.
Κατά το έτος ισχύος της ευθύνης του Καταστήματος, υπάρχει το τεκμήριο, ότι το παρουσιαζόμενο ελάττωμα ή η αιτία που προκλήθηκε, υπήρχε ήδη κατά την στιγμή πώλησης. Μια τέτοια περίπτωση καθιστά ευκολότερη την υποβολή παραπόνου, καθώς το Κατάστημα πρέπει να αποδείξει ότι το ελάττωμα προκλήθηκε από υπαιτιότητα του Πελάτη
Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κάποιο ελάττωμα σε μεταγενέστερο διάστημα, δηλαδή μεταξύ του 12 και 14 μήνα από την ημέρα πώλησης του αγαθού, ο Πελάτης θα πρέπει να αποδείξει ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την στιγμή αγοράς του.
Το Κατάστημα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη βάσει εγγύησης, αν ο Πελάτης κατά την στιγμή σύναψης της συμφωνίας γνώριζε την ύπαρξη του ελαττώματος, π.χ. το αγαθό πουλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή λόγω προσδιορισμένου ελαττώματος. Το ελάττωμα αυτό δεν θα υπόκεινται σε καταγγελία, αλλά το αγαθό μπορεί να υποβληθεί εφόσον εμφανιστεί σε αυτό διαφορετικό ελάττωμα, άγνωστο προς τον Πελάτη κατά την στιγμή της αγοράς.
22. Ο Πελάτης πρέπει να υποβάλλει αίτηση παραπόνου στον πωλητή, βάσει εγγύησης, εντός ενός έτους από την ημέρα που παρατηρείται το ελάττωμα, ωστόσο καλό είναι να αναφέρεται αμέσως εφόσον παρατηρηθεί.
Σχετικά με το παράπονο/καταγγελία αρκεί να ενημερώσετε το Κατάστημα μέσω e-mail περιγράφοντας όσο το δυνατόν ακριβέστερα το πρόβλημα, και να προσδιορίσετε τις διεκδικήσεις σας. Το Κατάστημα εξετάζει κάθε καταγγελία εντός 14 ημερολογιακών ημερών.
23. Τυχόν διαφορές που σχετίζονται με τις υπηρεσίες που παρέχονται από το κατάστημα Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof θα επιλύονται από τα αρμόδια τακτικά δικαστήρια. Ο Πελάτης ως καταναλωτής έχει την δυνατότητα να κάνει χρήση από εξωδικαστικά μέσα για την εξέταση της καταγγελίας και την ικανοποίηση των αξιώσεων του ενώπιον του Μόνιμου Διαιτητικού Δικαστηρίου Καταναλωτών.


24. Τα πωληθέντα προϊόντα του Καταστήματος δεν φέρουν εγγύηση.


VIII. Δικαίωμα υπαναχώρησης από την συμφωνία

25. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την παρούσα συμφωνία εντός 14 ημερών χωρίς να αναφέρει αιτιολογία. Η προθεσμία 14 ημερών υπολογίζεται από την επόμενη ημέρα παράδοσης του προϊόντος. Η προθεσμία υπαναχώρησης από την συμφωνία λήγει με το πέρασμα 14 ημερών από την επόμενη μέρα κατά την οποία ο Πελάτης έλαβε στην κατοχή του το αντικείμενο ή κατά την οποία ένα τρίτο πρόσωπο εκτός του μεταφορέα το οποίο υποδείχθηκε από τον Πελάτη έλαβε στην κατοχή του το αντικείμενο.
26. Ο Πελάτης για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την συμφωνία, πρέπει να ενημερώσει το Κατάστημα σχετικά με την απόφαση υπαναχώρησης από την παρούσα συμφωνία, με μία σαφή γραπτή δήλωση. Για να διατηρηθεί η προθεσμία υπαναχώρησης από την συμφωνία, αρκεί ο Πελάτης να ενημερώσει μέσω e-mail σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων που του αναλογούν ως προς την υπαναχώρηση από την συμφωνία, πριν την λήξη της προθεσμίας για υπαναχώρηση από την συμφωνία. Ο πελάτης δεν υποχρεούται να συμπληρώσει άλλα πρόσθετα έγγραφα.
27. Το κατάστημα μπορεί να αναστείλει την επιστροφή των χρημάτων μέχρι την παραλαβή του αντικειμένου ή μέχρι την παραλαβή αποδεικτικού αποστολής του, ανάλογα με το γεγονός που προηγείται πρώτο. Ο Πελάτης πρέπει να επιστρέψει ή να παραδώσει το αντικείμενο στο Κατάστημα άμεσα και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από 14 ημέρες από την ημέρα την οποία ενημερώθηκε το Κατάστημα σχετικά με την υπαναχώρηση από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία αυτή διατηρείται εφόσον ο Πελάτης επιστρέψει το αντικείμενο πριν την λήξη της προθεσμίας των 14 ημερών. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση:

ZWROTY I WYMIANY
Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof
ul. Gogolińska 4E
47-100 Strzelce Opolskie

Ο Πελάτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί με το άμεσο κόστος επιστροφής του αντικείμενο (έξοδα συσκευασίας και έξοδα αποστολής στο Κατάστημα).
Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος μόνο για την μείωση της αξίας του αντικειμένου, που προκύπτει από την χρήση αυτού με διαφορετικό τρόπο από την φύση, τον χαρακτήρα και την λειτουργία του προϊόντος.
28. Σε περίπτωση υπαναχώρησης από την παρούσα σύμβαση, το Κατάστημα καλείται να επιστρέψει το χρηματικό ποσό που έλαβε, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους παράδοσης του αντικειμένου (με εξαίρεση το πρόσθετο κόστος που προκύπτει από την επιλογή του Πελάτη διαφορετικού τρόπου παράδοσης από αυτόν με το χαμηλότερο κόστος που προσφέρεται από το κατάστημα), άμεσα και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από 14 ημέρες από την ημέρα την οποία ενημερώθηκε το Κατάστημα σχετικά με την απόφαση υπαναχώρησης από την παρούσα σύμβαση. Το κατάστημα καλείτε να επιστρέψει τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί ή στον λογαριασμό PayPal, εκτός και αν ο Πελάτης συμφώνησε ρητά σε διαφορετική λύση - σε κάθε περίπτωση ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα χρηματικό ποσό για μια τέτοια επιστροφή.


IX. Προσωπικά δεδομένα

29. Η δήλωση προσωπικών δεδομένων στην φόρμα παραγγελίας είναι προαιρετική, ωστόσο είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μια παραγγελίας. Ο Πελάτης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα του καθώς και στην τροποποίησή τους.
30. Πολιτική Απορρήτου σύμφωνα με: Ο κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου1, δηλαδή ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), ρυθμίζει την επεξεργασία από άτομο, εταιρεία ή οργανισμό των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν άτομα στην ΕΕ). Περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.
31. Η συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δηλώνεται στον GIOGO (Γενικό Επιθεωρητή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων) υπό τον αριθμό: 028102/2013


X. Τελικές διατάξεις

33. Καμία από τις διατάξεις των παρόντων όρων και προϋποθέσεων δεν έχει σκοπό να παραβιάσει τα δικαιώματα του Πελάτη. Επίσης δεν μπορεί να ερμηνευτεί κατά τέτοιο τρόπο, καθώς σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με οποιοδήποτε από τα μέρη των όρων και προϋποθέσεων με την ισχύουσα νομοθεσία, το Κατάστημα δηλώνει την άνευ όρων συμμόρφωση και χρήση της νομοθεσίας στο σημείο της αμφισβητούμενης διατάξεως του κανονισμού.