Παραδείγματα έγκυρων καταχωρήσεων στην μηχανή αναζήτησης:

το μοντέλο του φορητού σας υπολογιστήΤι θα έπρεπε να γράψετε

Lenovo Thinkpad EDGE 14Lenovo 14

Acer aspire 5738Acer 5738

Sony Vaio SVE1111M1ESony SVE11

Samsung NP350E5C-A05PLSamsung NP350E5C

Dell Inspiron 17RDell 17R

Toshiba Satellite L850-B206Toshiba L850

Asus EEE PC 1001HAAsus 1001HA

DELL MINI 9DELL 9

Fujitsu-Siemens Amilo A1451Fujitsu A1451

Packard Bell iPower GX-MPackard GX-M

Acer Aspire ONE ZG5Acer ZG5

Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να  υπαναχωρήσει από την παρούσα συμφωνία εντός 14 ημερών χωρίς να αναφέρει αιτιολογία. Η προθεσμία 14 ημερών υπολογίζεται από την επόμενη ημέρα παράδοσης του προϊόντος. Η προθεσμία υπαναχώρησης από την συμφωνία λήγει με το πέρασμα 14 ημερών από την επόμενη μέρα κατά την οποία ο Πελάτης έλαβε στην κατοχή του το αντικείμενο ή κατά την οποία ένα τρίτο πρόσωπο εκτός του μεταφορέα το οποίο υποδείχθηκε από τον Πελάτη έλαβε στην κατοχή του το αντικείμενο.

Ο Πελάτης για να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης από την συμφωνία, πρέπει να ενημερώσει το Κατάστημα σχετικά με την απόφαση υπαναχώρησης από την παρούσα συμφωνία, με μία σαφή γραπτή δήλωση. Για να διατηρηθεί η προθεσμία υπαναχώρησης από την συμφωνία, αρκεί ο Πελάτης να ενημερώσει μέσω e-mail σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων που του αναλογούν ως προς την υπαναχώρηση από την συμφωνία, πριν την λήξη της προθεσμίας για υπαναχώρηση από την συμφωνία. Ο πελάτης δεν υποχρεούται να συμπληρώσει άλλα πρόσθετα έγγραφα.

Το κατάστημα μπορεί να αναστείλει την επιστροφή των χρημάτων μέχρι την παραλαβή του αντικειμένου ή μέχρι την παραλαβή αποδεικτικού αποστολής του, ανάλογα με το γεγονός που προηγείται πρώτο. Ο Πελάτης πρέπει να επιστρέψει ή να παραδώσει το αντικείμενο στο Κατάστημα άμεσα και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από 14 ημέρες από την ημέρα την οποία ενημερώθηκε το Κατάστημα σχετικά με την υπαναχώρηση από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία αυτή διατηρείται εφόσον ο Πελάτης επιστρέψει το αντικείμενο πριν την λήξη της προθεσμίας των 14 ημερών. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση:

ZWROTY I WYMIANY

Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof

ul.Poprzeczna 1/2

47-100 Strzelce Opolskie

 

Ο Πελάτης θα πρέπει να επιβαρυνθεί με το άμεσο κόστος επιστροφής του αντικείμενο (έξοδα συσκευασίας και έξοδα αποστολής στο Κατάστημα).

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος μόνο για την μείωση της αξίας του αντικειμένου, που προκύπτει από την χρήση αυτού με διαφορετικό τρόπο από την φύση, τον χαρακτήρα και την λειτουργία του προϊόντος.