Παραδείγματα έγκυρων καταχωρήσεων στην μηχανή αναζήτησης:

το μοντέλο του φορητού σας υπολογιστήΤι θα έπρεπε να γράψετε

Lenovo Thinkpad EDGE 14Lenovo 14

Acer aspire 5738Acer 5738

Sony Vaio SVE1111M1ESony SVE11

Samsung NP350E5C-A05PLSamsung NP350E5C

Dell Inspiron 17RDell 17R

Toshiba Satellite L850-B206Toshiba L850

Asus EEE PC 1001HAAsus 1001HA

DELL MINI 9DELL 9

Fujitsu-Siemens Amilo A1451Fujitsu A1451

Packard Bell iPower GX-MPackard GX-M

Acer Aspire ONE ZG5Acer ZG5

Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

iWantit

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΧΡΩΜΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

Οι ίδιοι τύποι πληκτρολογίων έχουν κατασκευαστεί σε διάφορα χρώματα (φωτιζόμενα και μη φωτιζόμενα). Επιλέξτε την κατάλληλη καρτέλα από αυτές που είναι διαθέσιμες παρακάτω. Αν έχετε κάποια ερώτηση ή αμφιβολία επικοινωνήστε μαζί μας

Μαύρο ματκλικ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΛΙΠ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ

Στα περισσότερα πληκτρολόγια που φαίνονται εξωτερικά πανομοιότυπα έχουν εφαρμοστεί διαφορετικοί τύποι κλιπ συγκράτησης πλήκτρων. Για να ταιριάζει ένα πλήκτρο, πρέπει και το κλιπ να είναι ίδιο ακριβώς όπως και στο πληκτρολόγιό. Οι παρακάτω φωτογραφίες παρουσιάζουν τρία διαφορετικά μεγέθη διακοπτών* συγκράτησης. Για να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο καλό είναι αφαιρέσετε το πλήκτρο "A", κάτω από το οποίο πάντα βρίσκεται ένα μεσαίο κλιπ και να το συγκρίνετε με αυτό της φωτογραφίας. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολία ή δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό μοντέλο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή. Οι ονομασίες που βρίσκονται στην στήλη "μοντέλο πληκτρολογίου" αποτελούν εσωτερικοί κωδικοί του καταστήματος και δεν μπορούν να βρεθούν πάνω στον εξοπλισμό που διαθέτετε. Στην συγκεκριμένη τιμή περιλαμβάνεται: πλήκτρο, κλιπ, βεντούζα - όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την επισκευή.

*πολλές φορές συμβαίνει σε ένα πληκτρολόγιο να εφαρμόζονται διαφορετικοί τύπο διακοπτών συγκράτησης, ορισμένα πλήκτρα διαθέτουν επίσης μεταλλικά μεντεσεδάκια.

Μοντέλο
Κλιπ συγκράτησης μικρού πλήκτρου (π.χ. F10)
Κλιπ συγκράτησης μεσαίου πλήκτρου (π.χ. A)
Κλιπ συγκράτησης μεγάλου πλήκτρου (π.χ. Backspace)