Παραδείγματα έγκυρων καταχωρήσεων στην μηχανή αναζήτησης:

το μοντέλο του φορητού σας υπολογιστήΤι θα έπρεπε να γράψετε

Lenovo Thinkpad EDGE E120E120

Acer aspire 57385738

Sony Vaio SVE1111M1ESVE11

Samsung NP350E5C-A05PLNP350E5C

Dell Inspiron 17R17R

Toshiba Satellite L850-B206L850

Asus EEE PC 1001HA1001HA

DELL MINI 10181018

Fujitsu-Siemens Amilo A1451A1451

Packard Bell iPower GX-MGX-M

Acer Aspire ONE ZG5ZG5

Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά με εμάς

 

Εδώ και αρκετά χρόνια ειδικευόμαστε στην πώληση μεμονωμένων πλήκτρων πληκτρολογίου για διάφορους τύπους ηλεκτρικών συσκευών όπως, φορητούς υπολογιστές, notebook, netbook, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και ίσως η μεγαλύτερη ποικιλία από πληκτρολόγια σχεδιασμένα για μεμονωμένα πλήκτρα παγκοσμίως, μας έχουν κάνει να έχουμε ηγετική θέση στον κλάδο μας στην Ευρωπαϊκή αγορά. Έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στην ικανοποίηση των πελατών μας, γι' αυτό και τα πιο σημαντικά για εμάς είναι:

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ – το προσωπικό μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και άμεση ανταπόκριση. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μαςκαι σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να επιλέξετε το κατάλληλο πλήκτρο για το δικό σας πληκτρολόγιο.

Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ – με τις υπηρεσίες μας εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα

Χρόνο – γιατί δεν χρειάζεται να παραδώσετε τον υπολογιστή σας για μέρες σε κάποιο κέντρο σέρβις, αφού απλά μπορείτε να παραγγείλετε το πλήκτρο που χρειάζεστε από το σπίτι σας και με απλό τρόπο να αποκαταστήσετε τα κενά στο πληκτρολόγιό σας. Εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Χρήμα – γιατί επισκευάζοντας το πληκτρολόγιο σας σε ένα κέντρο σέρβις υπολογιστών θα πληρώσετε ακόμη και μερικές δεκάδες ευρώ.

Η ΑΝΕΣΗ – μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε μεταξύ άλλων μέσω e-mail, skype, τηλέφωνο, whatsApp ή facebook. Για τις αγορές σας μπορείτε να πληρώσετε μέσω: Skrill, PayPal ή με απλό τραπεζικό έμβασμα. Θέλουμε η χρήση των υπηρεσιών μας να χαρακτηρίζεται από μέγιστη άνεση.

.