Παραδείγματα έγκυρων καταχωρήσεων στην μηχανή αναζήτησης:

το μοντέλο του φορητού σας υπολογιστήΤι θα έπρεπε να γράψετε

Lenovo Thinkpad EDGE 14Lenovo 14

Acer aspire 5738Acer 5738

Sony Vaio SVE1111M1ESony SVE11

Samsung NP350E5C-A05PLSamsung NP350E5C

Dell Inspiron 17RDell 17R

Toshiba Satellite L850-B206Toshiba L850

Asus EEE PC 1001HAAsus 1001HA

DELL MINI 9DELL 9

Fujitsu-Siemens Amilo A1451Fujitsu A1451

Packard Bell iPower GX-MPackard GX-M

Acer Aspire ONE ZG5Acer ZG5

Σε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Σχετικά με εμάς

 

Εδώ και αρκετά χρόνια ειδικευόμαστε στην πώληση μεμονωμένων πλήκτρων πληκτρολογίου για διάφορους τύπους ηλεκτρικών συσκευών όπως, φορητούς υπολογιστές, notebook, netbook, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και ίσως η μεγαλύτερη ποικιλία από πληκτρολόγια σχεδιασμένα για μεμονωμένα πλήκτρα παγκοσμίως, μας έχουν κάνει να έχουμε ηγετική θέση στον κλάδο μας στην Ευρωπαϊκή αγορά. Έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στην ικανοποίηση των πελατών μας, γι' αυτό και τα πιο σημαντικά για εμάς είναι:

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ – το προσωπικό μας χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και άμεση ανταπόκριση. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία ή ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μαςκαι σίγουρα θα κάνουμε τα πάντα για να επιλέξετε το κατάλληλο πλήκτρο για το δικό σας πληκτρολόγιο.

Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ – με τις υπηρεσίες μας εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα

Χρόνο – γιατί δεν χρειάζεται να παραδώσετε τον υπολογιστή σας για μέρες σε κάποιο κέντρο σέρβις, αφού απλά μπορείτε να παραγγείλετε το πλήκτρο που χρειάζεστε από το σπίτι σας και με απλό τρόπο να αποκαταστήσετε τα κενά στο πληκτρολόγιό σας. Εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Χρήμα – γιατί επισκευάζοντας το πληκτρολόγιο σας σε ένα κέντρο σέρβις υπολογιστών θα πληρώσετε ακόμη και μερικές δεκάδες ευρώ.

Η ΑΝΕΣΗ – μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας με ποιον τρόπο θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορείτε μεταξύ άλλων μέσω e-mail, skype, τηλέφωνο, whatsApp ή facebook. Για τις αγορές σας μπορείτε να πληρώσετε μέσω: Skrill, PayPal ή με απλό τραπεζικό έμβασμα. Θέλουμε η χρήση των υπηρεσιών μας να χαρακτηρίζεται από μέγιστη άνεση.

.